Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728723382

Liga 728723382 Información oficial sobre el partido 728723382 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

FC Sint-Rita Alineación oficial del equipo 'FC Sint-Rita' en el partido 5 - 2 Kwik Alineación oficial del equipo 'Kwik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sint-Rita Alineación oficial del equipo 'FC Sint-Rita' en el partido 2 - 0 Kwik Alineación oficial del equipo 'Kwik' en el partido
Tiene bastante suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sint-Rita

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Joskin De Longueville va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FCSR.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): FCSR va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Bakir Hrnjić va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mirosław Pasiecznik va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de FCSR al minut 47, que va llançar ajustat al pal en Hasan Tevfik Simin. 4 - 1 pels locals.
  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Mario Wobeser va xutar directament a porteria i va marcar el 5 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Cabbar Suntaş va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lorenzo Verghote, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a FCSR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gian Franco Bertolo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Grigoris Tachtatzis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomas Cusanno va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 91 (Ocasión de falta): Hasan Tevfik Simin va sorprendre Tomas Cusanno amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Kwik

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): Kwik, al minut 31, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Lauris De Keerschieter.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Mathias Laperre va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 2 per a Kwik.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kwik va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mathias Laperre, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.