Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728722881

Liga 728722881 Información oficial sobre el partido 728722881 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido 2 - 1 Racing Likerk Alineación oficial del equipo 'Racing Likerk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido 2 - 0 Racing Likerk Alineación oficial del equipo 'Racing Likerk' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Bautsem

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniel Kolec, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Walter Louzao entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bautsem, un peu providencial d'en Flórián Schulteisz va situar el 2-0 al panell digital.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Fredrik Pettersen va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aivars Kokarevičs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Beglar Aduashvili al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Flórián Schulteisz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Flórián Schulteisz va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Castiglia de Bautsem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Troyanov.

Racing Likerk

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrico Bonatti hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Eduardo Vivas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karsten Kohlhaas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Enrico Bonatti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Folke Lodyga de RL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.