Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728722878

Liga 728722878 Información oficial sobre el partido 728722878 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

FC De Hooliganzen Alineación oficial del equipo 'FC De Hooliganzen' en el partido 0 - 3 Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC De Hooliganzen Alineación oficial del equipo 'FC De Hooliganzen' en el partido 2 - 0 Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC De Hooliganzen

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Eurico Matos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Hooliganzen va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Jeanloup Welkenbach no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan Alessandro Franchi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Club Bautsem

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Aivars Kokarevičs de Bautsem va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 186 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Bautsem. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Alfonso Plaza va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 54 minuts quan Aivars Kokarevičs va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Bautsem.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gianluca Simona va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jordi Lluís Casanova, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bautsem, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Gianluca Simona va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Castiglia de Bautsem la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.