Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728720361

Liga 728720361 Información oficial sobre el partido 728720361 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

King Jo en de schutterkes Alineación oficial del equipo 'King Jo en de schutterkes' en el partido 4 - 2 club brugge 69 Alineación oficial del equipo 'club brugge 69' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
King Jo en de schutterkes Alineación oficial del equipo 'King Jo en de schutterkes' en el partido 6 - 1 club brugge 69 Alineación oficial del equipo 'club brugge 69' en el partido
Tiene mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

King Jo en de schutterkes

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Jan-Oliver Hairabedian igualava per King_Jo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marek Lenczewski, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Marek Lenczewski de King_Jo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): King_Jo va aconseguir el 4 - 1 quan Radzivon Karal'kevich va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Radzivon Karal'kevich quasi dona a King_Jo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Radzivon Karal'kevich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Radzivon Karal'kevich va sorprendre Ran Raes amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

club brugge 69

Goles Goles

  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Andrei Prelucan! Un inimaginable dribbling sobre Jan-Oliver Hairabedian va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a brugge.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de brugge van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sylvain Devaere va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Mardiros Makaryan va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mario Russo no es va rendir i va fer unes grans aturades.