Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728718126

Liga 728718126 Información oficial sobre el partido 728718126 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

SlapGivers Alineación oficial del equipo 'SlapGivers' en el partido 5 - 1 MENEMODA Alineación oficial del equipo 'MENEMODA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
SlapGivers Alineación oficial del equipo 'SlapGivers' en el partido 7 - 2 MENEMODA Alineación oficial del equipo 'MENEMODA' en el partido
Tiene mala suerte 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SlapGivers

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Emanuel Santos, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SlapGivers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mike Gerets va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gilberto Silva Leite va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SlapGivers i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 63 minuts de joc. Mentre en Ivan Směták el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emanuel Santos es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Emanuel Santos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

MENEMODA

Goles Goles

  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): MENEMODA van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 59 quan Kristof Hazebrouck sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): MENEMODA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Krelis Hauwaert va quedar-se sol davant el porter Ostap Polshkov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MENEMODA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kristof Hazebrouck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.