Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728715268

Liga 728715268 Información oficial sobre el partido 728715268 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

Vyking Gent Alineación oficial del equipo 'Vyking Gent' en el partido 3 - 5 The Blazing Hurricane Alineación oficial del equipo 'The Blazing Hurricane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vyking Gent Alineación oficial del equipo 'Vyking Gent' en el partido 4 - 2 The Blazing Hurricane Alineación oficial del equipo 'The Blazing Hurricane' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vyking Gent

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lennert Pincket la va rematar Gies De Ruyver amb una magnífica volea que va fer pujar per a Vyking el 1 - 2.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els seguidors del Vyking van tornar a saltar d'alegria al minut 40. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lennert Pincket que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Vyking no perdien la fe, i al minut 74 del partit, Jonas Cottens va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jonas Cottens va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ben Nève de Mévergnies va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Vyking enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Radboud Goossens no va entrar per centímetres.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lennert Pincket va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jonas Cottens va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Maxime de Kerchove d'Ousselgem va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 43 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Carsten Tennstaedt hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Granit Albertolli. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gies De Ruyver va enviar un xut des de 40 metres al minut 90, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carsten Tennstaedt de Vyking la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Blazing Hurricane

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marnix Massinon que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hurricane.
  • 180 Minuto 22 (Gol de falta): Passaven 22 minuts quan en Kai Palosaari va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Ferruccio Lanteri va augmentar l'avantatge de Hurricane a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 32, Jahn Rachor va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Detlev Gaßen que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 4. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ferruccio Lanteri va augmentar l'avantatge de Hurricane a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hurricane va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kai Palosaari va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Aleksandar Vuksanović va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jared Leigh, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Detlev Gaßen de Hurricane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.