Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728714306

Liga 728714306 Información oficial sobre el partido 728714306 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

RUSAS Gembloux Alineación oficial del equipo 'RUSAS Gembloux' en el partido 5 - 1 Bloc 13 Alineación oficial del equipo 'Bloc 13' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RUSAS Gembloux Alineación oficial del equipo 'RUSAS Gembloux' en el partido 5 - 0 Bloc 13 Alineación oficial del equipo 'Bloc 13' en el partido
Tiene un resultado normal 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RUSAS Gembloux

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Tommi Wessman de Rusas, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gjoko Mishkovski es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rusas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gjoko Mishkovski va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Lammert Molendijk va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Rusas va aconseguir el 5 - 1 quan Erwin Jenkins va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Turi Jacobs va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Erwin Jenkins va fallar un penal al minut 78.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Gabriel Espejo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Maximilian Verhage va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Turi Jacobs de Rusas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tommi Wessman de Rusas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bloc 13

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edmund Nowiński, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gaitano Raymann va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ceferino Rodríguez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Edmund Nowiński rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Kenneth Adelsten va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.