Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728711626

Liga 728711626 Información oficial sobre el partido 728711626 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

FC Poesele Alineación oficial del equipo 'FC Poesele' en el partido 6 - 1 Locht SK Alineación oficial del equipo 'Locht SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Poesele Alineación oficial del equipo 'FC Poesele' en el partido 10 - 0 Locht SK Alineación oficial del equipo 'Locht SK' en el partido
Es un cenizo 9.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Poesele

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 del partit, el jugador Branco Louwagie de Poesele va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Pithagoras Stathis de Poesele, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Emil Dida de Poesele va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Watcharachai Piemsomboon va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 50 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Locht. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo José Saguaragi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Poesele es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 75.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Poesele va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Darwin Grün, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): En Watcharachai Piemsomboon va llançar un penal al minut 37. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Locht SK

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Axel Catry que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Gillain Cuppens va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Abou Bakr Mahfoud Filali no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bertijn Tilliard de Locht va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.