Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728711066

Liga 728711066 Información oficial sobre el partido 728711066 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

Mimo's Lions Alineación oficial del equipo 'Mimo's Lions' en el partido 2 - 3 DeZweters Alineación oficial del equipo 'DeZweters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mimo's Lions Alineación oficial del equipo 'Mimo's Lions' en el partido 2 - 1 DeZweters Alineación oficial del equipo 'DeZweters' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mimo's Lions

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marcel Tworzewski trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Lorenzo Catterossi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Marcel Tworzewski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Lions enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Kai Richtsberg va estar a punt d'empatar per a Lions quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Matteo Eler va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tony Holzapfel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

DeZweters

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Nicola Alaimo de DeZweters va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Cezar Zuca de DeZweters va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Liviu Gură donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Frederic van Dedem que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 284 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Cezar Zuca de DeZweters va fallar un penal al minut 22, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el DeZweters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gérard Kaesemans s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ioan Dobai de DeZweters es va guanyar la targeta groga merescudament.