Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728710511

Liga 728710511 Información oficial sobre el partido 728710511 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

RacingGenk Alineación oficial del equipo 'RacingGenk' en el partido 4 - 5 Hello Fresh Alineación oficial del equipo 'Hello Fresh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RacingGenk Alineación oficial del equipo 'RacingGenk' en el partido 3 - 4 Hello Fresh Alineación oficial del equipo 'Hello Fresh' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 56,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingGenk

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Dorsan Stommels de RacingGenk, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Alexandros Mpanasidis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de RacingGenk.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Reynald Verstockt va donar a RacingGenk un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vick De Sweemer de RacingGenk aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Reynald Verstockt no va ser aprofitada per en Frode Heyckmans que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vick De Sweemer va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reynald Verstockt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alexandros Mpanasidis va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Oliergues de RacingGenk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hello Fresh

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Claude Colard de Hello va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Dean Scholliers va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Danny Czettl, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Hello van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 82, quan Joachim Ceyssens va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 190 Minuto 87 (Gol de falta): En Joachim Ceyssens va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-4.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): Amb 88 minuts jugats, Carlo Galfano de Hello va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Julien Laeveren quasi aconsegueix empatar per Hello al minut 8, però Lewis Lardinois va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Bartosz Cielebąk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Dean Scholliers va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Hello va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dany Demeyere es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Lewis Lardinois, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Danny Czettl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.