Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728703670

Liga 728703670 Información oficial sobre el partido 728703670 en Hattrick

28.04.2024 12:45:00

Bufali Cernusco Alineación oficial del equipo 'Bufali Cernusco' en el partido 2 - 5 Watha Wazungu Alineación oficial del equipo 'Watha Wazungu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bufali Cernusco Alineación oficial del equipo 'Bufali Cernusco' en el partido 2 - 3 Watha Wazungu Alineación oficial del equipo 'Watha Wazungu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,0 % 42,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bufali Cernusco

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Després de 17 minuts de partit, Bogdan Madeński igualava per Cernusco en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Cernusco van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Francisco Javier Vargas en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Faraji Fwaya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cernusco.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 73. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Ivo Valkaert la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Faraji Fwaya va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 76 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Max-Emile Collard no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivo Valkaert de Cernusco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Watha Wazungu

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Geoffrey Casse de Wa-Wa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Wa-Wa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Masud Karanjah.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Shamba Keter va augmentar l'avantatge de Wa-Wa a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Winda Kiongo de Wa-Wa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Shamba Keter va augmentar l'avantatge de Wa-Wa a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Ghali Malot quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Theophillus Bira, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hamadi Ampar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.