Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728698686

Liga 728698686 Información oficial sobre el partido 728698686 en Hattrick

28.04.2024 12:45:00

Olympique de Pyla Alineación oficial del equipo 'Olympique de Pyla' en el partido 0 - 5 Third team is the charm Alineación oficial del equipo 'Third team is the charm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique de Pyla Alineación oficial del equipo 'Olympique de Pyla' en el partido 2 - 2 Third team is the charm Alineación oficial del equipo 'Third team is the charm' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Pyla

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Olympique va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Martín Nestor D'Urso no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Nasibu Simkoko de Olympique es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Abdul Moshi no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En August Mhina de Olympique va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Olympique va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan William Mrembo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Martín Nestor D'Urso va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Third team is the charm

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Mecky Masha de Third va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 20 (Gol de falta): Jeremy Tiegermann va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Third gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): František Čihák va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 3 per a Third.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Umed Gawli encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Rubén Arnedo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 4.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Third sempre confia amb les genialitats d'en Umed Gawli; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Edoardo Mangone va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.