Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728679645

Liga 728679645 Información oficial sobre el partido 728679645 en Hattrick

28.04.2024 11:50:00

Samurai Heroes Alineación oficial del equipo 'Samurai Heroes' en el partido 9 - 0 SV Langenzersdorf Alineación oficial del equipo 'SV Langenzersdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Samurai Heroes Alineación oficial del equipo 'Samurai Heroes' en el partido 6 - 0 SV Langenzersdorf Alineación oficial del equipo 'SV Langenzersdorf' en el partido
Tiene bastante suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samurai Heroes

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Samurai va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Cornelius Hollander va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Samurai va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Maik Roberts, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jostein Bjørnsen la va rematar Wim Dutrieux amb una magnífica volea que va fer pujar per a Samurai el 3 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Samurai pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cornelius Hollander va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Samurai va aconseguir el 5 - 0 quan Cornelius Hollander va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Michael Hayrock estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Wim Dutrieux va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 6 - 0 al minut 81.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Wim Dutrieux va incrementar l'avantatge de Samurai amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Jostein Bjørnsen va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 84 de joc. Arsham Roshan Khial es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 8 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Samurai va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Philippe Hardmeier. 9 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kingsley Tutu al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hamad Okail va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cornelius Hollander per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kingsley Tutu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Rabee’ Al-Mulla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Kingsley Tutu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

SV Langenzersdorf

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Langenzersdorf, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Shaheen Al-Hashimi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Timur Shishkalov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.