Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728678635

Liga 728678635 Información oficial sobre el partido 728678635 en Hattrick

28.04.2024 11:50:00

L'IMPOSSIBILE UNITED Alineación oficial del equipo 'L'IMPOSSIBILE UNITED' en el partido 0 - 1 Al Hekelen Alineación oficial del equipo 'Al Hekelen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'IMPOSSIBILE UNITED Alineación oficial del equipo 'L'IMPOSSIBILE UNITED' en el partido 2 - 1 Al Hekelen Alineación oficial del equipo 'Al Hekelen' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'IMPOSSIBILE UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Günther Wegmann va estar a punt d'empatar per a LIMPOSSIBILE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ismael Ivo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Günther Wegmann va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Günther Wegmann hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Günther Wegmann quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 82 minuts, en Rodolfo Olivieri no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 靖史 (Yasushi) 藤本 (Fujimoto) de LIMPOSSIBILE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Mike Lengyel de LIMPOSSIBILE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Al Hekelen

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Giuseppe Sirocchi de Hekelen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Micky Sheffield després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Norbert Burdyl va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78 de joc, Abdul-Salaam Bin-Byait de Hekelen va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mukund Rathore de Hekelen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeremia Mamihasindrahona de Hekelen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.