Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728659818

Liga 728659818 Información oficial sobre el partido 728659818 en Hattrick

28.04.2024 10:15:00

J u v e Alineación oficial del equipo 'J u v e' en el partido 1 - 5 Bobruisk Beavers Alineación oficial del equipo 'Bobruisk Beavers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
J u v e Alineación oficial del equipo 'J u v e' en el partido 0 - 7 Bobruisk Beavers Alineación oficial del equipo 'Bobruisk Beavers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J u v e

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): J va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Andrzej Track, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Marino Vetturi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Uladzimir Drazhyn va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de J va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramon Snijder va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Brewer de J amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Dan Brewer de J es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 34.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marino Vetturi de J va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bobruisk Beavers

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Martín Ayerdi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Bobruisk. En Otoo Lindsay va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Otoo Lindsay el va rematar Martín Ayerdi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Otoo Lindsay va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Glenn Bjørgen va anar a parar al cap de Eugenio Pina que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bobruisk el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Martín Ayerdi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Eugenio Pina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mikhas' Harasevich, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Egor Atkin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Bobruisk quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Otoo Lindsay va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Pina va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.