Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728659593

Liga 728659593 Información oficial sobre el partido 728659593 en Hattrick

21.04.2024 10:15:00

Stankovo Alineación oficial del equipo 'Stankovo' en el partido 4 - 2 FK Mara Minsk Alineación oficial del equipo 'FK Mara Minsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stankovo Alineación oficial del equipo 'Stankovo' en el partido 2 - 2 FK Mara Minsk Alineación oficial del equipo 'FK Mara Minsk' en el partido
Tiene suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,9 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stankovo

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Stankovo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Fernando Briones en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Stankovo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Eusebio Cañete.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Stankovo va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Briones, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En David Polieri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Stankovo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Briones va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Erik Larsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Stakh Nazarenka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Erik Larsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Česlovas Varakinas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Stankovo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Briones de Stankovo es va guanyar la targeta groga merescudament.

FK Mara Minsk

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): En Menachem Nissan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Minsk, un peu providencial d'en Jauhen Mishutsin va situar el 0-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 圭司 (Keiji) 後藤 (Goto) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Yuriy Lepenkov es va complicar la vida al minut 71 intentant esquivar Fernando Briones en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Stankovo, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Yuriy Lepenkov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ricardo Kransse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antos' 'Zaha' Zahartsau ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Menachem Nissan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Tommi Ubbink va fer una estirada espectacular al minut 90, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en 圭司 (Keiji) 後藤 (Goto).