Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728651425

Liga 728651425 Información oficial sobre el partido 728651425 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Bollkallarna Alineación oficial del equipo 'Bollkallarna' en el partido 0 - 1 Drome BK Alineación oficial del equipo 'Drome BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bollkallarna Alineación oficial del equipo 'Bollkallarna' en el partido 0 - 1 Drome BK Alineación oficial del equipo 'Drome BK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bollkallarna

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): BPK per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Jan-Ivar Ångbeck va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BPK va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kenth Törnholt, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Drome BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Soto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hussein Gaafar haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a DBK al minut 32.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Rodney Walker va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BPK. La jugada d'estratègia del DBK per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rodney Walker va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrej Sturnela de DBK es va guanyar la targeta groga merescudament.