Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728646155

Liga 728646155 Información oficial sobre el partido 728646155 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Spökryttarna Alineación oficial del equipo 'Spökryttarna' en el partido 5 - 2 De Gamla Grekerna Alineación oficial del equipo 'De Gamla Grekerna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spökryttarna Alineación oficial del equipo 'Spökryttarna' en el partido 2 - 2 De Gamla Grekerna Alineación oficial del equipo 'De Gamla Grekerna' en el partido
Tiene bastante suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spökryttarna

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marc-Alexander Queisser arribés a peus de Mikko Hakari, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Spökryttarna el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Marcel Marques Neves va augmentar l'avantatge de Spökryttarna a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Spökryttarna pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marc-Alexander Queisser va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Spökryttarna va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jarosław Kopałko, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mikko Hakari que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Spökryttarna va aconseguir el 5 - 2 quan Marcel Marques Neves va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc-Alexander Queisser va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mikko Hakari. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Marc-Alexander Queisser, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcel Marques Neves de Spökryttarna va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc-Alexander Queisser de Spökryttarna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

De Gamla Grekerna

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors de Grekerna no defallien en cap moment. Producte d'això, en Fredrik Karlerberg va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Şorsh Peran va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Grekerna en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Grekerna va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ricky Høegh.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Karl-Ivar Månbo va fer una estirada espectacular al minut 66, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Joan Josep Frisach.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Grekerna van sortir al contraatac al minut 91, però Ricky Høegh va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albin Magryta de Grekerna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.