Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728645657

Liga 728645657 Información oficial sobre el partido 728645657 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

MANligt City FC Alineación oficial del equipo 'MANligt City FC' en el partido 1 - 0 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MANligt City FC Alineación oficial del equipo 'MANligt City FC' en el partido 3 - 0 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANligt City FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 88 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 88 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Kristjan Kaasik llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Humberto Lapa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): MANligt per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Arturo Jie Foeng Sang va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Al minut 88, Kristjan Kaasik gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ertürk Ertürk al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Humberto Lapa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chof Glicksburg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Unbyns IF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Unbyns va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Jonas Ulfander va quedar-se sol davant el porter Barry Keogh, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 79 minuts, el Unbyns va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolf Håkansson.