Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728636687

Liga 728636687 Información oficial sobre el partido 728636687 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Fatmirs United Alineación oficial del equipo 'Fatmirs United' en el partido 5 - 0 Sevede IF Alineación oficial del equipo 'Sevede IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Fatmirs United Alineación oficial del equipo 'Fatmirs United' en el partido 10 - 0 Sevede IF Alineación oficial del equipo 'Sevede IF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 10.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fatmirs United

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Fatmirs s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Ejnar Pilander per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Fridolf Svensson va incrementar l'avantatge de Fatmirs amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gustav Andersson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Fatmirs.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Fatmirs va augmentar la diferència quan Fridolf Svensson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fatmirs. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Lambert Kabumvu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Echenagusia de Fatmirs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sevede IF

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Rooney Falken va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 22, i va passar la pilota a Klas Lundhlius, però aquest no va encertar a marcar.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Després de 65 minuts, Yusuf Karataş va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però John St. Anne el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vide Alexandersson de Sevede amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.