Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728630077

Liga 728630077 Información oficial sobre el partido 728630077 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Krug BK Alineación oficial del equipo 'Krug BK' en el partido 2 - 0 BK Benbrott Alineación oficial del equipo 'BK Benbrott' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Krug BK Alineación oficial del equipo 'Krug BK' en el partido 3 - 0 BK Benbrott Alineación oficial del equipo 'BK Benbrott' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krug BK

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Matías Gastón Oyola al minut 32, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Krug i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Krug pel centre va donar un gran resultat: el gol de Matías Gastón Oyola va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Krug va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bálint Mészáros ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mustapha Abdelnaby de Krug la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BK Benbrott

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Benbrott van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dumitru Şopţ va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Benbrott va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raimund Menkhoff, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raimund Menkhoff de Benbrott va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.