Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728624981

Liga 728624981 Información oficial sobre el partido 728624981 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

FCBesiktas Alineación oficial del equipo 'FCBesiktas' en el partido 2 - 2 charlys änglar Alineación oficial del equipo 'charlys änglar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCBesiktas Alineación oficial del equipo 'FCBesiktas' en el partido 2 - 1 charlys änglar Alineación oficial del equipo 'charlys änglar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBesiktas

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Morten Ivarsson de FCBesiktas va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Stefan Risborg de FCBesiktas va aconseguir igualar el partit al minut 88, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): En Jonas Österberg va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 5, però el porter visitant Klas Persson el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Jonas Uddmar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 23, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Stefan Risborg quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Jonas Uddmar va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stefan Risborg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Per Jonasson va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): FCBesiktas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yngve Sellén de FCBesiktas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Österberg.

charlys änglar

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alve Swärdbeck va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de charlys va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Magnus Persson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jan-Bertil Pihlbom marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jeremy Mann que va xutar a fora per molt poc.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del charlys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Magnus Persson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Jeremy Mann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. charlys va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jeremy Mann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.