Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728623073

Liga 728623073 Información oficial sobre el partido 728623073 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

yamchu boyz Alineación oficial del equipo 'yamchu boyz' en el partido 0 - 6 Skynda långsamt Alineación oficial del equipo 'Skynda långsamt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
yamchu boyz Alineación oficial del equipo 'yamchu boyz' en el partido 0 - 4 Skynda långsamt Alineación oficial del equipo 'Skynda långsamt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yamchu boyz

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Johan Bladdahl se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Martin Kohlbacher que va anotar el 0 - 4 per a långsamt sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Johan Bladdahl de yamchu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jonas Hansson que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Klaus Gillstål de yamchu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gunder Fyhrstål.

Skynda långsamt

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, långsamt es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kofi Daniel Addo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mihai Giucă va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Hansi Popst va augmentar l'avantatge de långsamt a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Meidad Refaeli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Edgar Varandas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Edgar Varandas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Toma Makarenko, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. långsamt va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de långsamt la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Kristian Tuvwald va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Martin Kohlbacher, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meidad Refaeli de långsamt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toma Makarenko de långsamt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edgar Varandas de långsamt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.