Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728619836

Liga 728619836 Información oficial sobre el partido 728619836 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Krokslätt Alineación oficial del equipo 'Krokslätt' en el partido 0 - 4 Victoria Bojsenburg FK Alineación oficial del equipo 'Victoria Bojsenburg FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Krokslätt Alineación oficial del equipo 'Krokslätt' en el partido 0 - 4 Victoria Bojsenburg FK Alineación oficial del equipo 'Victoria Bojsenburg FK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krokslätt

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Ali Azarhoush va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Krokslätt que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Krokslätt va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Robert Widerström va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Hermannus Huijzer va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Victoria Bojsenburg FK

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Bojsenburg es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Peer Otterspeer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Carl-Adam Bohman va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Bojsenburg.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Utku Çaltı va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Craig Dawson de Bojsenburg va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Craig Dawson va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Gustav Pilgård, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bojsenburg va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cyrille Bourget es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Scott Hoadley va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cyrille Bourget, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyrille Bourget de Bojsenburg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.