Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728599226

Liga 728599226 Información oficial sobre el partido 728599226 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Glada Fötter Alineación oficial del equipo 'Glada Fötter' en el partido 3 - 1 TheKungarna Alineación oficial del equipo 'TheKungarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Glada Fötter Alineación oficial del equipo 'Glada Fötter' en el partido 2 - 0 TheKungarna Alineación oficial del equipo 'TheKungarna' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glada Fötter

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Seran Villarroel ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fötter es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Alp Eren Günan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Fötter es posava per davant!
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Fötter va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alp Eren Günan va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anton Gornov va rematar alt.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Fötter va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Watcharaphong Shinnawatra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrea Lerco.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Alp Eren Günan del Fötter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Cederdahl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gigio Capotorto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

TheKungarna

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Zahid Bdaiwi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mauro La Pietra la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro La Pietra de TheKungarna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.