Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728598281

Liga 728598281 Información oficial sobre el partido 728598281 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Geekboys Alineación oficial del equipo 'Geekboys' en el partido 4 - 5 Ceasar Alineación oficial del equipo 'Ceasar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Geekboys Alineación oficial del equipo 'Geekboys' en el partido 5 - 4 Ceasar Alineación oficial del equipo 'Ceasar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geekboys

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 25. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Luc Lodewyck va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 107 Minuto 42 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Oleg Simeonov semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Geekboys. Qui ho havia de dir! 2 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrés Lotero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Geekboys s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Charles Bourgeais per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Orest Szychta va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Teo Lijić, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Geekboys enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Ceasar

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Lukas Rahmmo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Ceasar Gillis Ingelerberg va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ceasar va ser finalitzada des de l'esquerra per Ávaldur Eidesgaard al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Carl-Adam Iring que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ceasar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 4 - 5 va ser en Jessie Grundling.