Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728598270

Liga 728598270 Información oficial sobre el partido 728598270 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Geekboys Alineación oficial del equipo 'Geekboys' en el partido 2 - 3 Långa bollar Alineación oficial del equipo 'Långa bollar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Geekboys Alineación oficial del equipo 'Geekboys' en el partido 5 - 3 Långa bollar Alineación oficial del equipo 'Långa bollar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geekboys

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Geekboys s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jan Wennfeldt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Corria el minut 85 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abd El Rahman El Ghamry, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luc Lodewyck estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Azzouz Mazari, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Orest Szychta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Charles Bourgeais va estar a punt d'empatar per a Geekboys quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Falko Kirchbach va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Azzouz Mazari de Geekboys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Långa bollar

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): bollar agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gilles Haymann amb mestria.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de bollar eren letals, i Mieczysław Wszeborowski va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 90, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leonard Rebsamen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Sebastian Kellner va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Teo Lijić, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Daniel Chesire al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Chesire de bollar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.