Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728598056

Liga 728598056 Información oficial sobre el partido 728598056 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Stockholm Celtics Fc Alineación oficial del equipo 'Stockholm Celtics Fc' en el partido 1 - 3 Friggsg BK Alineación oficial del equipo 'Friggsg BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Stockholm Celtics Fc Alineación oficial del equipo 'Stockholm Celtics Fc' en el partido 2 - 3 Friggsg BK Alineación oficial del equipo 'Friggsg BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stockholm Celtics Fc

Goles Goles

  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Stockholm no perdien la fe, i al minut 49 del partit, Alberto García de Blanes va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Santisteban de Stockholm es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 29, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): 马 (Ma) 子宇 (Ziyu) va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 34 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Houlun Bayasal va marxar de Jabari Ochieng en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Stockholm van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): Stockholm va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 42, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Mawuli Agbodjan quasi empata el partit per a Stockholm, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Houlun Bayasal de Stockholm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jakub Žlnka de Stockholm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Friggsg BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Robin Bergbrant de Friggsg va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Carl-Gustav Bergh va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Hryhorii Oleynik, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Friggsg va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jabari Ochieng.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jabari Ochieng es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Badertscher.