Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728593233

Liga 728593233 Información oficial sobre el partido 728593233 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Malmö Alineación oficial del equipo 'Malmö' en el partido 2 - 3 Holmen BK Alineación oficial del equipo 'Holmen BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malmö Alineación oficial del equipo 'Malmö' en el partido 2 - 0 Holmen BK Alineación oficial del equipo 'Holmen BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malmö

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Malmö va reduir el marcador al minut 56 a 1 - 2 quan Licínio Serrabulho va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Moritz Lehner va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Malmö, Licínio Serrabulho, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Johan Carlsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Bengt-Erik Johansson no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Licínio Serrabulho de Malmö es va guanyar la targeta groga merescudament.

Holmen BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Holmen agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dorian van Eerden amb mestria.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Holmen van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Till Ottmüller.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Holmen va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 65, quan Ivan Mangiaratti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Holmen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Stefan Makowski des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dorian van Eerden de Holmen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.