Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728592957

Liga 728592957 Información oficial sobre el partido 728592957 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

NFS kickers Alineación oficial del equipo 'NFS kickers' en el partido 2 - 1 Läktarvrakens BK Alineación oficial del equipo 'Läktarvrakens BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NFS kickers Alineación oficial del equipo 'NFS kickers' en el partido 1 - 2 Läktarvrakens BK Alineación oficial del equipo 'Läktarvrakens BK' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,8 % 64,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NFS kickers

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): kickers, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Xavier Thomas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 81 minuts quan Xavier Thomas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a kickers.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Georgiy Chubanov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lyubomir Tzonkov va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): kickers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Risto Robal en un 1 contra 1 amb el porter Çağtuğ Ciner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Xavier Thomas de kickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Läktarvrakens BK

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Erik Malmberg va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Maël Dantec va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Zlatko Schöfer de Läktarvrakens, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Zlatko Schöfer va servir per deixar enrere el gegant Anders Eriksson al minut 58, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Läktarvrakens va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jessie Cosme va desviar el xut final de Bastian Kassner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mo Caffrey ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Boye Burak va estar a punt de posar per davant a Läktarvrakens amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jessie Cosme va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 86, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jessie Cosme va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mo Caffrey des de l'esquerra.