Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728590372

Liga 728590372 Información oficial sobre el partido 728590372 en Hattrick

21.04.2024 10:00:00

Oakhammers Alineación oficial del equipo 'Oakhammers' en el partido 4 - 0 BK Cykelspark Alineación oficial del equipo 'BK Cykelspark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oakhammers Alineación oficial del equipo 'Oakhammers' en el partido 2 - 1 BK Cykelspark Alineación oficial del equipo 'BK Cykelspark' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oakhammers

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sasho Veterovski de Oakhammers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Oakhammers a 2 - 0. Sven-Anders Karlsson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Oakhammers va augmentar la diferència quan Sasho Veterovski no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Ronald Arizmendi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Sven-Anders Karlsson gairebé va marcar per a Oakhammers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Toño Arxibai, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

BK Cykelspark

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 53, tothom va saber perquè en Félix Sarrasqueta era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Carl Butler quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Joel Slavo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.