Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728589259

Liga 728589259 Información oficial sobre el partido 728589259 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

falkens förkämpar Alineación oficial del equipo 'falkens förkämpar' en el partido 6 - 0 AIK Pirates Alineación oficial del equipo 'AIK Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
falkens förkämpar Alineación oficial del equipo 'falkens förkämpar' en el partido 3 - 0 AIK Pirates Alineación oficial del equipo 'AIK Pirates' en el partido
Tiene bastante suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

falkens förkämpar

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Joaquín Menga llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Ryszard Turaj entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Förkämpar, un peu providencial d'en Laurenţiu Zota va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Förkämpar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joaquín Menga des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Bengt Jernberg va incrementar l'avantatge de Förkämpar amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Förkämpar al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Joaquín Menga. 5 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Förkämpar va aconseguir el 6 - 0 quan Sam Matsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antón Algaba va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Hemming Malmblom va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Förkämpar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tomaž Smotlak va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antón Algaba. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

AIK Pirates