Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728588760

Liga 728588760 Información oficial sobre el partido 728588760 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido 3 - 0 Bonkegänget Alineación oficial del equipo 'Bonkegänget' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido 4 - 2 Bonkegänget Alineación oficial del equipo 'Bonkegänget' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brannigans Lag

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Herkules Borgblad, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Brannigans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 52.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Brannigans va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Orest Peda va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tarmo Kallur va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Silviu Lăpuşneanu va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silviu Lăpuşneanu va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Nguyễn Thành Khôi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Tarmo Kallur va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brannigans.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Esmaeil Bateni del Brannigans ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Silviu Lăpuşneanu gairebé va marcar per a Brannigans des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Esmaeil Bateni de Brannigans es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bonkegänget

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Gene Trincas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Bonke va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Robin Wittmaack.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Robin Wittmaack es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 89, però el porter va aturar el seu xut.