Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728586733

Liga 728586733 Información oficial sobre el partido 728586733 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

The Highwaymen Alineación oficial del equipo 'The Highwaymen' en el partido 1 - 5 IFK Samuel Alineación oficial del equipo 'IFK Samuel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Highwaymen Alineación oficial del equipo 'The Highwaymen' en el partido 2 - 1 IFK Samuel Alineación oficial del equipo 'IFK Samuel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Highwaymen

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Highwaymen van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ernfrid Ohlerberg en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Highwaymen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alireza Fakhr Razi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Highwaymen Krystian Zawadziak quasi va assolir l'empat al minut 19 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Highwaymen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Kurt-Erik Källström va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rolf Thiesen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rolf Thiesen i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Highwaymen, però el xut de Kurt-Erik Källström va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Kurt-Erik Källström de Highwaymen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noushazar Barkhordar de Highwaymen es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48 del partit, Noushazar Barkhordar de l'equip Highwaymen, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

IFK Samuel

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Samuel sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Fabián Leal va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabián Leal va augmentar l'avantatge de Samuel a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): El Samuel era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fabián Leal va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Publio Cornelio Fages va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Publio Cornelio Fages va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 1 - 5 per a Samuel.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, el Samuel va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Publio Cornelio Fages s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Publio Cornelio Fages de Samuel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marlo Lackmann de Samuel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.