Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728586057

Liga 728586057 Información oficial sobre el partido 728586057 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

ÖSK Ungdom Alineación oficial del equipo 'ÖSK Ungdom' en el partido 10 - 0 Alpha FC Alineación oficial del equipo 'Alpha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
ÖSK Ungdom Alineación oficial del equipo 'ÖSK Ungdom' en el partido 9 - 0 Alpha FC Alineación oficial del equipo 'Alpha FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÖSK Ungdom

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Ungdom prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Moric Žulko va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sverker Håkansson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Ungdom.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Şerban Petrescu va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sverker Håkansson podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ungdom va augmentar la diferència quan Mukhail Youhanna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Ungdom va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Bartolomé, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Mukhail Youhanna va incrementar l'avantatge de Ungdom amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Ungdom va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Bartolomé, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 0.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Peter Igelen va pentinar un córner cap al segon pal que Mukhail Youhanna va rematar a gol completament sol, marcant així el 8 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de Ungdom van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tom Oliver Goretzka augmentant l'avantatge per als locals: 9 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Bartolomé es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 10 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdou-Rahman Abdallah. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Finn Joshua Knebel al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrej Keresťan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jack Hedman.

Alpha FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miikka Krunniniva de Alpha es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bolesław Gajownik de Alpha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miikka Krunniniva es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bengt-Ove Granskog de Alpha es va guanyar la targeta groga merescudament.