Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728584386

Liga 728584386 Información oficial sobre el partido 728584386 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Real Krantz Alineación oficial del equipo 'Real Krantz' en el partido 2 - 2 Murmur Alineación oficial del equipo 'Murmur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Krantz Alineación oficial del equipo 'Real Krantz' en el partido 1 - 1 Murmur Alineación oficial del equipo 'Murmur' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Krantz

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Krantz per la dreta va donar com a resultat un gol de Baltsar Persson al minut 68 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 110 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90, Krantz van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Chamuka Bumbyn va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kalasanty Cieślukowski va intentar anar-se'n per velocitat al minut 12 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Baltsar Persson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Krantz, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Kastus' Hutselevich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Krantz, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Samuel Matěj va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): 祁 (Qi) 聪渊 (Congyuan) va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Daniel Hurtado va xutar a fora.

Murmur

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Protazy Kurek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 107 Minuto 57 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Daniel Hurtado semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Murmur. Qui ho havia de dir! 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans-Patrik Lindström de Murmur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.