Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728567757

Liga 728567757 Información oficial sobre el partido 728567757 en Hattrick

12.05.2024 09:45:00

Osnova Hot Pepppers Alineación oficial del equipo 'Osnova Hot Pepppers' en el partido 1 - 4 ROGUE 0NE Alineación oficial del equipo 'ROGUE 0NE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Osnova Hot Pepppers Alineación oficial del equipo 'Osnova Hot Pepppers' en el partido 2 - 6 ROGUE 0NE Alineación oficial del equipo 'ROGUE 0NE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osnova Hot Pepppers

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Valeriy Schenikov es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Latif Evran estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nazareno Gaverini, als 51 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Giorgio Ursella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ROGUE 0NE

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Giancarlo Morriën va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Giancarlo Morriën conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2
  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): Al 50 minuts, El ROGUE va fer el 0-3. En Giancarlo Morriën va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Innokentiy Golitsyn va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cosme Ribadeo després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nemanja Petrović va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Thomas Bürger de ROGUE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 49 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Halil Şener Kalfa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nemanja Petrović va estar atent i va desviar la pilota a córner.