Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728567703

Liga 728567703 Información oficial sobre el partido 728567703 en Hattrick

12.05.2024 09:45:00

Ukraine Alineación oficial del equipo 'Ukraine' en el partido 2 - 5 TRIGLAV Alineación oficial del equipo 'TRIGLAV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ukraine Alineación oficial del equipo 'Ukraine' en el partido 1 - 5 TRIGLAV Alineación oficial del equipo 'TRIGLAV' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ukraine

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Alfredo Montoya va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): El UA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kyrylo Khanyuk va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aurél Bedőcs va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Jurjan Konijn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): UA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Aurél Bedőcs va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marlin Russell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TRIGLAV

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ferenc Kékesi quedar desmarcat i marcar per a TRIGLAV al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TRIGLAV va ser finalitzada des de l'esquerra per Saadi Rahmouni al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Saadi Rahmouni que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a TRIGLAV.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Volodymyr Yashkin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 2 - 4 per a TRIGLAV.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a TRIGLAV l'avantatge per 2 - 5. Bohdan Panchuk en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Saadi Rahmouni ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bohdan Panchuk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 31 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Rostyslav Raspopin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TRIGLAV va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, 羅 (Lo) 超坤 (Chaokun) de TRIGLAV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ferenc Kékesi de TRIGLAV es va guanyar la targeta groga merescudament.