Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728566414

Liga 728566414 Información oficial sobre el partido 728566414 en Hattrick

12.05.2024 09:45:00

FC KOZAK Alineación oficial del equipo 'FC KOZAK' en el partido 4 - 3 Palmira Yug Alineación oficial del equipo 'Palmira Yug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC KOZAK Alineación oficial del equipo 'FC KOZAK' en el partido 5 - 1 Palmira Yug Alineación oficial del equipo 'Palmira Yug' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KOZAK

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Als 39 minuts, una gran jugada per l'esquerra de KOZAK va acabar amb la pilota als peus de Hryhorii Kutsiy que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al KOZAK una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vladyslav Lezhentsev, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 53.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 87 gràcies a la jugada de Hryhorii Kutsiy, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, KOZAK va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tomasz Figurski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Petro Yurchenko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): KOZAK va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Tomasz Figurski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petro Yurchenko de KOZAK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Palmira Yug

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Franco Micelli va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Argonitz Munuzuri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Palmira i marcant el 0 - 2.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Palmira van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Franco Micelli va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gian Paolo Boniperti va fer una magnífica centrada, però la rematada de Horst-Anton Liebermann vom Sonnenberg va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Palmira va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Dan Armean va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Argonitz Munuzuri al minut 87 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niilo Liukkonen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.