Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728566402

Liga 728566402 Información oficial sobre el partido 728566402 en Hattrick

21.04.2024 09:45:00

Palmira Yug Alineación oficial del equipo 'Palmira Yug' en el partido 1 - 5 FC Naydenivka Alineación oficial del equipo 'FC Naydenivka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palmira Yug Alineación oficial del equipo 'Palmira Yug' en el partido 0 - 4 FC Naydenivka Alineación oficial del equipo 'FC Naydenivka' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmira Yug

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Palmira s'avançava en el marcador després que en Franco Micelli xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Palmira van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Kenneth Nordmo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 39, el Palmira estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En David Klapka va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

FC Naydenivka

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Bogdan Wrześniewski de Naydenivka marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, Naydenivka es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sepp Bousi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Claus Leperski, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Naydenivka va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gera Strick.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Naydenivka l'avantatge per 1 - 5. Bogdan Wrześniewski en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Corvin Öllern de Naydenivka, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christian Parollo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bogdan Wrześniewski, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sepp Bousi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rumen Stamenov va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rotha Sim de Naydenivka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Parollo de Naydenivka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.