Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728565569

Liga 728565569 Información oficial sobre el partido 728565569 en Hattrick

28.04.2024 09:45:00

Volodymyr Zelensky FootBall Club Alineación oficial del equipo 'Volodymyr Zelensky FootBall Club' en el partido 3 - 7 SIVANA Alineación oficial del equipo 'SIVANA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Volodymyr Zelensky FootBall Club Alineación oficial del equipo 'Volodymyr Zelensky FootBall Club' en el partido 0 - 7 SIVANA Alineación oficial del equipo 'SIVANA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volodymyr Zelensky FootBall Club

Goles Goles

  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Als 54 minuts, una gran jugada per l'esquerra de VZFC va acabar amb la pilota als peus de Marino Succi que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del VZFC van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lars Romberg que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de VZFC van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en 邱 (Qiu) 其賢 (Qixian) en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marino Succi de VZFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SIVANA

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): SIVANA agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gaspar Infantes amb mestria.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SIVANA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cristòfor Brucet es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Iain Garvin va augmentar l'avantatge de SIVANA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Harris Dinkelman va augmentar l'avantatge de SIVANA a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nacho Sabando de SIVANA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 74 de partit.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a SIVANA l'avantatge per 3 - 6. Harris Dinkelman en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Vasco Cochicho va ser l'anotador del 3 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gaspar Infantes, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gaspar Infantes va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Iain Garvin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.