Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728565287

Liga 728565287 Información oficial sobre el partido 728565287 en Hattrick

28.04.2024 09:45:00

fgh Alineación oficial del equipo 'fgh' en el partido 2 - 6 FC Dovbychka Alineación oficial del equipo 'FC Dovbychka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
fgh Alineación oficial del equipo 'fgh' en el partido 0 - 9 FC Dovbychka Alineación oficial del equipo 'FC Dovbychka' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fgh

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 en Afanasii Miroshnichenko va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Arsen Prizetko podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 100 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Stanislav Mogutnov anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 4.

FC Dovbychka

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dmytro Mohnenko va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dovbychka eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Tadei Rusanovskiy va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Dmytro Mohnenko va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Arsen Prizetko per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 3
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Dovbychka per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ivan Kulyk. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Semen Strontsitskiy va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Dovbychka.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Semen Strontsitskiy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 2 - 6 per a Dovbychka.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dmytro Mohnenko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Oleksandr Parakhnevich va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mark Lisakovskyi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ivan Kulyk després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mark Lisakovskyi va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Bronislav Tovtuk de Dovbychka va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.