Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728564393

Liga 728564393 Información oficial sobre el partido 728564393 en Hattrick

05.05.2024 09:45:00

Geronix Alineación oficial del equipo 'Geronix' en el partido 3 - 2 Halaim Devils Alineación oficial del equipo 'Halaim Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Geronix Alineación oficial del equipo 'Geronix' en el partido 2 - 0 Halaim Devils Alineación oficial del equipo 'Halaim Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geronix

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Ruslan Gumenyuk va donar a Geronix un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Geronix s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Pękosław Kołodziej per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Geronix pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joan Trèmols va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pękosław Kołodziej va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, Vipul Patil gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Pavlo Cherepovskyi de Geronix va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Ruslan Gumenyuk, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Vipul Patil va sortir molt desviat al minut 56.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Pavlo Cherepovskyi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Charles Batabaire va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Halaim Devils

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Stephen Avenell entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Halaimdvls, un peu providencial d'en Hans-Erik Hastrup va situar el 1-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Kitwana Njeru va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Halaimdvls, al minut 83. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Halaimdvls van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Javier Eguren des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Halaimdvls van sortir al contraatac al minut 57, però Stephen Avenell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.