Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728549550

Liga 728549550 Información oficial sobre el partido 728549550 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

FC Busade Amateure Alineación oficial del equipo 'FC Busade Amateure' en el partido 2 - 1 Austrian Wing-Academy Alineación oficial del equipo 'Austrian Wing-Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Busade Amateure Alineación oficial del equipo 'FC Busade Amateure' en el partido 2 - 0 Austrian Wing-Academy Alineación oficial del equipo 'Austrian Wing-Academy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Busade Amateure

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Hermann Stöger va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Amateure.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amateure va aconseguir el 2 - 0 quan Moritz Putz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Moritz Putz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Felix Schmidt. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Christian Bischof va fallar un penal al minut 59.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Patrick Weitgasser una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Gottfried Kunz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Felix Schmidt va marxar de Dieter Strohmayer en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Amateure van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Felix Schmidt de Amateure va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Austrian Wing-Academy

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Wing's van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 77 quan Gerhard Herberstein sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerhard Herberstein.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrick Sentall de Wing's la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.