Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728507390

Liga 728507390 Información oficial sobre el partido 728507390 en Hattrick

12.05.2024 09:30:00

SCT Tribuswinkel Alineación oficial del equipo 'SCT Tribuswinkel' en el partido 4 - 1 SK Rapid Spongi Alineación oficial del equipo 'SK Rapid Spongi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SCT Tribuswinkel Alineación oficial del equipo 'SCT Tribuswinkel' en el partido 4 - 0 SK Rapid Spongi Alineación oficial del equipo 'SK Rapid Spongi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCT Tribuswinkel

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Spongi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lukas Mörth la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SCTT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 20.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): SCTT va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Marcel Höllerer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SCTT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benjamin Haller va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjamin Haller es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Marcel Höllerer de SCTT va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Lukas Mörth va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Heinz Trenkwalder gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernhard Dietinger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SK Rapid Spongi

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Gerd Wallner va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Hans Burger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kevin Geier, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Christian Salcher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Berchtold estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ulrich Hubmann, als 49 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Winfried Kweta quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Klaus Linhart va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En David Berchtold va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.