Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728504970

Liga 728504970 Información oficial sobre el partido 728504970 en Hattrick

21.04.2024 09:30:00

Admira GS Mödling Alineación oficial del equipo 'Admira GS Mödling' en el partido 4 - 1 API Vorderweißenbach Alineación oficial del equipo 'API Vorderweißenbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Admira GS Mödling Alineación oficial del equipo 'Admira GS Mödling' en el partido 6 - 0 API Vorderweißenbach Alineación oficial del equipo 'API Vorderweißenbach' en el partido
Tiene mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Admira GS Mödling

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vitalius Šliužis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Admira es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Admira va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Artas Januzaj, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Admira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artas Januzaj progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maximilian Sander va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Chahir Chadli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Gary Shephard gairebé va marcar per a Admira des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Erik Nitzky, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gary Shephard de Admira va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Boy Kalkema de Admira gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Sander de Admira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

API Vorderweißenbach

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jean-Luc Koehler de Vorderweißenbach es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Florian Logarnoudi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Nicola Fiumara, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.