Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728503192

Liga 728503192 Información oficial sobre el partido 728503192 en Hattrick

12.05.2024 09:30:00

TSV 1860 I werd Narrisch Alineación oficial del equipo 'TSV 1860 I werd Narrisch' en el partido 1 - 3 Frozen Penguins Alineación oficial del equipo 'Frozen Penguins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TSV 1860 I werd Narrisch Alineación oficial del equipo 'TSV 1860 I werd Narrisch' en el partido 1 - 1 Frozen Penguins Alineación oficial del equipo 'Frozen Penguins' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV 1860 I werd Narrisch

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Una falta al minut 26 va provocar un lliure directe. Fabian Salzer el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Narrisch va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Harald Wallisch va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christian Ludescher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Frozen Penguins

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Patrick Morgenstern que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): Quan passaven 58 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Penguins. En Arménio Nascimento va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Patrick Morgenstern de Penguins va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Herbert Neundlinger va estar a punt de posar per davant a Penguins amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Johannes Stöger va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Batıhan Erkan després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Johannes Stöger va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivo Jančář de Penguins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Sascha Kallinger de Penguins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arménio Nascimento de Penguins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.