Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728500883

Liga 728500883 Información oficial sobre el partido 728500883 en Hattrick

21.04.2024 09:30:00

FC Heuberg Alineación oficial del equipo 'FC Heuberg' en el partido 2 - 6 ABC Alphabet Alineación oficial del equipo 'ABC Alphabet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Heuberg Alineación oficial del equipo 'FC Heuberg' en el partido 3 - 3 ABC Alphabet Alineación oficial del equipo 'ABC Alphabet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Heuberg

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 34 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Stefan Weisz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Heuberg a l'empat.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Iosif Ilisei, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Heuberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Stefan Weisz va estar a punt d'empatar per a Heuberg quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Boeli Doran va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Stefan Weisz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

ABC Alphabet

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Alphabet va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Lewis Liard va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 13, Alphabet va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tuomas Seppänen.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Quirino Franchini, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Björn Torsson va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Alphabet.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Rene Berthold des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alphabet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hartwig Lienhart va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 6 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Eugenio Visentini, el jugador de Alphabet va ser expulsat al minut 41.