Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728500667

Liga 728500667 Información oficial sobre el partido 728500667 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

FC Ronboy Alineación oficial del equipo 'FC Ronboy' en el partido 7 - 1 SV 90 Altengottern Alineación oficial del equipo 'SV 90 Altengottern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Ronboy Alineación oficial del equipo 'FC Ronboy' en el partido 4 - 0 SV 90 Altengottern Alineación oficial del equipo 'SV 90 Altengottern' en el partido
Tiene bastante suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ronboy

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ronboy s'esgargamellaven dempeus per esperonar Horácio Martins que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 44 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Horácio Martins el va rematar David Martínez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Horácio Martins va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 49 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Altengottern. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Johannes Ertl la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ronboy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 62.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Ronboy va augmentar la diferència quan David Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Ronboy va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Heinrich Brugger va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julian Meingast es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Heinrich Brugger de Ronboy va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 214 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Ronboy tenia un penal al seu favor al minut 36, però el porter va aturar el xut de Horácio Martins amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Nils Offner, t'estimo!!!''
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): David Martínez va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Horácio Martins, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Horácio Martins va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Nils Offner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Horácio Martins, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert Karplus de Ronboy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SV 90 Altengottern

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Severin Rettenbacher va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Altengottern, Sven Greber, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Stefan Tomisser va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Greber de Altengottern va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.