Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728496521

Liga 728496521 Información oficial sobre el partido 728496521 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

SV Viennadorf Alineación oficial del equipo 'SV Viennadorf' en el partido 7 - 0 Sophisticates Alineación oficial del equipo 'Sophisticates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SV Viennadorf Alineación oficial del equipo 'SV Viennadorf' en el partido 4 - 0 Sophisticates Alineación oficial del equipo 'Sophisticates' en el partido
Tiene bastante suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Viennadorf

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dominik Herbst, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Viennadorf va aconseguir el 2 - 0 quan Harald Staudinger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Viennadorf va augmentar la diferència quan John Stanek no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Viennadorf va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Harald Staudinger. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martin Putzer es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Harald Staudinger va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Viennadorf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martin Putzer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerhard Lins al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kevin Knirsch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kevin Knirsch per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gerhard Lins va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sophisticates

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ingo Hummel va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Nedeljko Žnuderl, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.